Pre season teast

Vi var på underbara Mantorp Park där vi körde test and tune inför årets säsong. Bra tillfälle att damma av både bilen och gubben. Också väldigt roligt att återigen träffa den så kallade “driftingfamiljen“. 

Vi anlände till depån runt 10 tiden. Solen tittade precis fram och det är så härligt att svänga in på området och mötas av däckrök, härlig motorsång samt goa människor. 

Jag började med att träffa fotograferna och media folket. Vi tog lite bilder som ska användas i livesändningar och material SDS lägger ut. Efter mycket poserande framför kameran var det tid för intervjuer, SDS crew tar detta på fullaste allvar och allt är sjukt proffsigt.  

Matilda på Mantorp park satt som intervjuare och avfyrade fråga på fråga. Det konstiga är att jag är mer nervös inför media än när vi tävlar och kör bil. Detta är något jag känner går bättre men fortfarande kommer man på sig själv sitta och stamma, pratar tills luften tar slut eller säger nåt jävligt dumt. Men Matilda är duktig och leder in en i trygghet. 

När media var klart kändes det ändå helt rätt att svänga ner till byn och käka lunch hos den lokala pizzabagaren. 

Efter lunch började det roliga, provkörning av bilen. Vi tog några lugna repor ute på stora banan för att logga. Allt såg bra ut, motorn går kanske något fett men bättre det är på de andra hållet. De nya grenrören vi bytt till iår verkar funka bra. Wg placeringen verkar också ok då vi inte såg några tendenser till skenladd. Dock var bilen något svår på stora banan eftersom bilen var inställd för en mindre och tajtare slinga. 

Vi testa också lilla slingan, där kändes allt bra. Tyvärr fick vi ett givarproblem som gjorde att vi fick avbryta testerna. 

I stort tycker jag det var ett bra test. Vi kunde se att de delar vi gjort om i vinter fungerar bra. Nu blir det en översyn inför Round 1 på Påsksladden. Då jävlar kör vi! 

About the Author

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

You may also like these